Multitasking.

Fyra timmar senare och jag känner för att gråta. Jag önskar jag hade lättare för att låta tårarna komma. Jag är så himla tacksam för att Gud är så fruktansvärt god mot mig hela tiden… Jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Jag vill ut och hoppa och skrika, jag vill gå två mil och bara be, jag vill skriva en låt, jag vill skratta, jag vill bara… lägga mig i Guds famn och pusta ut.

Det har var så nyttigt för mig. Samtidigt som Gud har använt mig för att bygga upp min väns tro, så har Gud använt vårt samtal för att bygga upp min tro. Multitasking på hög nivå! Jag har kommit till nya insikter om vad relation med Gud är och har genom vårt resonerande förstått mer av Guds vilja och vad den går ut på.

Känner att jag måste smälta det här innan jag kan dela något om det. Just nu är jag bara så obeskrivligt tacksam. Tack Gud. Tack käre, store Gud.

Annonser
Taggad , , ,

2 thoughts on “Multitasking.

  1. Lotta skriver:

    Jag brukar också komma till sådana insikter ibland. Gud är så fantastiskt god, han gör mitt liv till ett fantastiskt äventyr fullt med bus, kärlek och bara fantastiska möten med ännu mer fantastiska människor!

    Gud är sannerligen god och jag tror att han har en tanke med allt. Han vill att vi ska må bra, han älskar oss så otroligt mycket att han bara vill ge oss ett paradis att leva i. Han är för mysigt, gubben Gud. :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: