Fijis otroliga återhämtning.

Att det händer grejer när man kommer närmare Gud råder det ingen tvekan om. Detta bekräftas speciellt när man läser om Fiji som upplever en enorm väckelse just nu som tog fart år 2000.

Sedan åttiotalet har antalet kristna på ön ökat från 40% till 70%. Sjuttio procent… Det är över 640 000 av Fijis ca 920 000 invånare. Helt sjukt coolt. Till och med presidenten, statsministern och många andra regeringsmedlemmar brinner för att leda hela nationen i omvändelse!

Läser om detta i Missionsmagasinet nr 2/2009. Men det som berör mig mest i artikeln är hur naturen och omgivningen påverkas av väckelsen:

Ett anmärkningsvärt element i väckelsen är att naturen på de öar som blivit svårt medtagna efter naturkatastrofen nyligen, börjar bära frukt på nytt. Korallreven växer fram igen, stora mängder fisk kommer tillbaka till vattnen, krabbor har för första gången på många år setts gående på stranden och fruktträden har återigren börjat blomstra. Människor på landsbygden vittnar om att gräset omkring deras hem har börjat grönska igen, blommor visar sig och grönsaker växer fortare än tidigare. En böneväckelse har gripit tag om kristna över hela landet.

Det händer grejer i världen. Nu väntar vi otåligt på att Jesus kommer till Sverige också. OJ, vad han behövs hos oss! Det är mitt ständiga böneämne.

Nu ska jag och lillebror klippa vår vildvuxna gräsmatta och jag ska lyckas slita mig från datorn. Mehe.

Annonser
Taggad , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: